Supremebikesin alkuaskeleet:

MP-Hotelli Oy on vuonna 2006 perustettu luotettava, ensisijaisesti moottoripyörien talvisäilytykseen erikoistunut, 100 % kotimainen yritys. Myöhemmin talvisäilytystoiminta jäi pois yrityksen toimenkuvasta, ja tilalle tuli verkkokauppa, jonka kautta MP-Hotelli Oy on palvellut asiakkaitaan ja myynyt rata- ja katumoottoripyöräilyyn sopivia tuotteita.

Marraskuussa 2019 MP-Hotelli Oy:n omistuspohjassa tapahtui muutos, kun Samuli Ahosen yhtiökumppanina aloitti Toni Hakala. Sitten alkoikin suunnittelu MP-Hotelli Oy:n toiminnan kehittämiseksi ja kasvattamiseksi, ja sitä varten mietittiinkin koko yrityksen toiminta ja yritysilme uusiksi.

Näin Supremebikes -brändi sai alkunsa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää, nopeaa ja reilua asiakaspalvelua, sekä monipuoliset ja laadukkaat tuotevalikoimat. Supremebikes.fi -verkkokauppa tarjoaa moottoripyörätuotteiden lisäksi mm. auto-, vene-, mopo-, skootteri-, ATV-, moottorikelkkatuotteita ja mopoautotuotteita, joten valikoimaa riittää, ja pyrimme kehittämään verkkokauppaamme, verkkokauppamme tuotevalikoimaa sekä toimintaamme jatkuvasti.

Toivottavasti viihdyt verkkokaupassamme ja saamme palvella sinua jatkossakin!

Huomaa myös, että tilatut tuotteet voi noutaa toimipisteestämme arkisin klo 10 – 16.30 välillä, osoitteesta Kiilleliuskeenkuja 8 B, 04300 Tuusula!

Terveisin,
Samuli Ahonen ja Toni Hakala
Supremebikes

Takaisin ylös