Supremebikesin alkuaskeleet:

MP-Hotelli Oy on vuonna 2006 perustettu luotettava, ensisijaisesti moottoripyörien talvisäilytykseen erikoistunut, 100 % kotimainen yritys. Myöhemmin talvisäilytystoiminta jäi pois yrityksen toimenkuvasta, ja tilalle tuli verkkokauppa, jonka kautta MP-Hotelli Oy on palvellut asiakkaitaan ja myynyt rata- ja katumoottoripyöräilyyn sopivia tuotteita.

Marraskuussa 2019 MP-Hotelli Oy:n omistuspohjassa tapahtui muutos, kun Samuli Ahosen yhtiökumppanina aloitti Toni Hakala. Sitten alkoikin suunnittelu MP-Hotelli Oy:n toiminnan kehittämiseksi ja kasvattamiseksi, ja sitä varten mietittiinkin koko yrityksen toiminta ja yritysilme uusiksi.

Näin Supremebikes -brändi sai alkunsa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää, nopeaa ja reilua asiakaspalvelua, sekä monipuoliset ja laadukkaat tuotevalikoimat. Supremebikes.fi -verkkokauppa tarjoaa moottoripyörätuotteiden lisäksi mm. auto-, vene-, mopo-, skootteri-, ATV-, ja moottorikelkkatuotteita, joten valikoimaa riittää, ja pyrimme kehittämään verkkokauppaamme, verkkokauppamme tuotevalikoimaa sekä toimintaamme jatkuvasti.

Toivottavasti viihdyt verkkokaupassamme ja saamme palvella sinua jatkossakin!

Terveisin,
Samuli Ahonen ja Toni Hakala
Supremebikes

Takaisin ylös