Supremebikes

Kiilleliuskeenkuja 8 B,
04300 Tuusula

Olemme avoinna arkisin ma – pe klo 10.00 – 17.00.

+358 20 741 5270
myynti(at)supremebikes.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Supremebikes

Supremebikes on moottoripyöriin ja moottoripyöräilyyn keskittynyt yritys Tuusulan Ristikiven alueella. Tuomme maahan monia laadukkaita tarvike- ja rakenteluosia rata- ja katupyöriin, joilla moottoripyörien ajo-ominaisuuksia ja ulkonäköä saadaan huomattavasti paranneltua!

Supremebikesin kulmakiviä toiminnassaan ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja laadukkaat tuotteet, niin katumotoristeille kuin kilpamotoristeillekin. Asiakaslähtöisyys ja luotettavuus ilmenevät toiminnassamme mm. siten, että mikäli asiakas haluaa meiltä esim. suosituksia oikean tuotteen valinnassa, palvelemme mielellämme ja suosittelemme asiakkaan tarpeiden mukaista tuotetta. Emme siis suosittele kalleinta tuotetta, mikäli se ei ole asiakkaan kannalta paras valinta hänen käyttötarkoitukseensa, vaan haluamme että asiakas saa hänen käyttöönsä parhaiten sopivan tuotteen. Haluamme tällä tavoin tarjota asiakkaillemme palvelua johon he voivat luottaa. Laadukkaat tuotteet ovat meille erittäin tärkeitä, koska silloin asiakas on tyytyväinen saamansa tuotteen laatuun, käytettävyyteen ja kestävyyteen. Näiden syiden takia haluamme tuoda maahan ja myydä asiakkaillemme nimenomaan laadukkaiden valmistajien tuotteita.

Supremebikes on aktiivinen toimija myös Suomen moottoripyörätapahtumissa, ajoharjoittelutapahtumissa sekä kisatapahtumissa. Supremebikes tulee olemaan erittäin kattavasti paikalla myyntivalikoimansa kanssa moottoripyörien moottoriradoilla tapahtuvissa ajoharjoittelutapahtumissa, Circuit Racing SM -kisoissa ja Imatranajoissa.

Supremebikes osallistuu kaudelle 2023 kolmen kuljettajan ajotiimin voimin, jonka kuljettajat ovat Juha Tammilehto (1000 -kuutioisten SM -sarja Superbike), Jyri Kuosa (600 -kuutioisten SM -sarja Superstock 600) sekä Mikael Hakala (600 -kuutioisten kansallinen sarja Jokamiesluokka alle 750 -kuutioiset). Jyrin osalta tähtäimessä on myös osallistuminen Imatranajoihin. Supremebikes haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista moottoripyöräilyä ja tukemassa mahdollisuuksiensa mukaan myös yritysprofiiliinsa sopivien kuljettajien kilpailemista.

Toivomme että mahdollisimman moni teistä käyttäisi palveluitamme, jotta voimme kehittyä ja kehittää toimintaamme. Olkaa yhteydessä, tutustukaa verkkosivuihimme sekä tuleviin verkkokauppoihimme, ja tervetuloa käymään Kiilleliuskeenkuja 8, 04300 Tuusula -osoitteessa sijaitsevassa myymälässämme!

Terveisin
Supremebikes Tero, Toni & Jani

Tutustu tiimimme

Tero Hynynen

Myynti
ja asennus

myynti@supremebikes.fi
puh. 020 741 5270

Toni Hakala

Myynti, asennus,
kisatiimi ja yritysasiat

myynti@supremebikes.fi
puh. 040 757 1795

Jani Kiuru

Hallituksen
puheenjohtaja