Scorpion
Scorpion on vuodesta 1992 toiminut laadukas, moottoripyörien ja autojen rosteristen pakoputkien, decat -putkien ja vaimentimien valmistaja Englannista. Scorpion suunnittelee, valmistaa ja testaa tuotteensa itse omassa dynossaan, ja heidän tuotteitaan käytetään mm. BSB ja World Superbike sarjoissa. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan, ja tulojaan tehdas käyttää mainonnan sijaan nimenomaan tuotteiden suunnitteluun ja testaamiseen. Tuotteita niin moottoripyöriin, autoihin kuin skoottereihinkin!

Muut brändimme

Bonamici

Bonamici

Erittäin korkealaatuisia moottoripyörien tarvikeosia valmistava italialainen tuotemerkki. Tuotteet on suunniteltu vastaamaan kisatiimien korkeisiin odotuksiin ja ovat niin toiminnallisuudeltaan kuin viimeistelyiltään huippuluokkaa.

lue lisää
F.Fabbri

F.Fabbri

F.Fabbrilla on tarjota noin 1000 korkealaatuisen tuulilasin valikoima moottoripyöriin ja skoottereihin. Jokainen Fabbrin tuote on suunniteltu varta vasten kyseistä moottoripyörämallia varten ja tuotteiden sopivuus ja toiminnallisuus ovat huippuluokkaa niin katukäytössä kuin kisakäytössäkin.

lue lisää
Ilmberger Carbon

Ilmberger Carbon

Ilmberger Carbon valmistaa erittäin laadukkaat hiilikuituosat ja katesarjat niin katumoottoripyöriin kuin kilpamoottoripyöriinkin. Mikäli haluat moottoripyörääsi vain parhaita hiilikuituosia, on Ilmberger Carbon valintasi!

lue lisää
LV8

LV8

Italialainen moottoripyöränostopöytien ja -pukkien valmistaja, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Omassa käytössämme on LV8 -nostopöytä sekä LV8 -etu- ja takapukkeja.

lue lisää
NG Brakes

NG Brakes

NG Brakes on espanjalainen jarrulevyvalmistaja, joka toimittaa alkuperäislevyjä monille moottoripyörävalmistajille. Levyjä löytyy yli 1200 eri malliin ja varastossa heillä on yli 30.000 jarrulevyä toimitettavaksi. NG Brakes toimittaa jarrulevyjä myös kisakäyttöön useisiin kilpasarjoihin, esim. Moto2 -sarjan tiimeille.

lue lisää
PBR

PBR

PBR on italialainen ratastoimittajamme, jonka tuotevalikoimista löytyy erittäin kattavasti ketju-rataspaketteja sekä etu- ja takarattaat niin katumoottoripyöriin, kuin kilpamoottoripyöriinkin. PBR toimittaa rattaita myös mm. MotoGP ja Moto2 -tiimeille. PBR toimittaa meille myös japanilaisvalmistaja EK:n laadukkaat ketjut.

lue lisää
R&G

R&G

R&G toimittaa todella laajan valikoiman kaatumatappeja, kilpitelineitä, suojarautoja, pohjapanssareita, suojapeitteitä, ketjusuojia, lankarullia, moottorin suojia, jäähdyttimen suojia, akselisuojia, tankkigrippejä, iskunvaimentimen suojia, ym. laadukkaita moottoripyörien suojaus- ja tuunausosia. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja esim. kilpitelineet siistivät pyörän ulkonäköä uskomattoman paljon!

lue lisää
Rainers

Rainers

Rainers on espanjalainen ajovarustetoimittajamme, jonka tavoitteena on tehdä motoristeille mahdollisimman hyvin suojaavia ja sopivia ajovarusteita, hyvin kohtuulliseen hintaan, ja tässä he ovat onnistuneet erinomaisesti. Rainers -tuotteissa huomaat kuinka hinta ja laatu kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla!

lue lisää